Bedrijven

Samenwerking

Ondernemers vormen het hart van de Biobased Campus Limburg.  Ondernemers zijn de Biobased Campus en maken onderdeel uit van de diverse samenwerkingsverbanden. Ze zijn werkzaam in de agro-, tuinbouw- en chemiesector en werken niet alleen in sectoropzicht maar zeer zeker bovenregionaal en grensoverschrijdend.

Partners

Partner in Duurzaam ondernemen

Elke onderneming heeft te maken met duurzame uitdagingen: productiekosten verlagen, minder grondstoffen gebruiken en duurzame producten op de markt brengen. Als bedrijven én personen samen optrekken gaan duurzame ontwikkelingen sneller. Met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken ondersteunen wij u op het gebied van duurzaam ondernemen.

Ga voor meer informatie naar onze website.

BioSolum

BioSolum BV, een Contract Research Organisatie (CRO), actief in de industriële (voedsel) microbiologie en biotechnologie. Haar focus is ‘biobased’ in de richting van de valorisatie van reststromen in verschillende industrieën (diervoeders, levensmiddelen, landbouw en tuinbouw). Van ‘potentie’ analyse van reststromen, voorbehandeling (mechanisch / chemisch / enzymatisch), via ‘oud en nieuw’ ontwikkelde technologieën (met inbegrip van metabole engineering) naar hoogwaardige producten. ‘Biobased’ suikers kunnen worden gebruikt binnen ‘fermentatie’ projecten.

www.biosolum.nl