Key2Green biedt ondernemers diverse voordelen en kansen

Beperkte starters investeringen

Doordat u toegang heeft tot diverse faciliteiten en laboratoria, zijn investeringen beperkt. Deze staan tot uw beschikking en zijn volledig uitgerust en gecertificeerd voor het opschalen van uw innovatie.

Lage operationele kosten

Midden Limburg als internationele regio is uitermate geschikt voor dit concept. Betaalbare biomassa is breed beschikbaar, de logistieke verbindingen over weg, water en spoor zijn excellent en in de regio zijn hoogwaardige kennisinstellingen op het gebied van biobased economy gevestigd. Directe verbindingen met Greenport, LED , High tech Campus maar ook België en Duistland ligt in een straal van 50 km.

Centrale ligging van de campus

Toegang tot de markt van het grootste chemische cluster ter wereld. De Bio Based Campus ligt centraal in de provincie, boven regionaal en zelfs internationaal. Chemische wereldspelers en hun toeleveranciers zijn gevestigd in deze provincie.

Open innovatie en samenwerking maakt ons sterk

Bedrijven die werken volgens het principe van open innovatie delen investeringen en risico’s, terwijl ze meeliften en profiteren van het gezamenlijk succes. Door krachten te bundelen, kennis te delen en door samenwerking met opleidingen en kennisinstituten. Overheden laten we faciliteren op o.a. het gebied van wet- en regelgeving. Met als doel innovaties versneld tot stand te brengen en risico’s te delen.

Key2Green

BioBased Campus Limburg maakt het mogelijk voor bedrijven om duurzame ideeën uit te laten groeien tot nieuwe bouwstenen voor de Biobased Economy. Ondernemers en Instituten die zich willen bezig gaan houden met biobased economy kunnen zich vestigen op de campus. Vanuit diverse samenwerkingsverbanden vormen MKB’ers en Keyport 2020, het kloppend hart van de Campus.  De regionale –  &  internationaal ligging maakt het direct mogelijk grensoverschrijdend te werk te gaan en als centraal innovatiepunt te fungeren.

Op de Bio Based Campus Limburg werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan bio based innovaties op het snijvlak van :

  • Duurzame energie
  • Agro
  • Chemie
  • Voedsel
  • Afval

Ons aanbod

Door uw onderneming op de Campus te vestigen, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Beperkte starters investeringen

Doordat u toegang heeft tot diverse faciliteiten en laboratoria, zijn investeringen beperkt. Deze staan tot uw beschikking en zijn volledig uitgerust en gecertificeerd voor het opschalen van uw innovatie.

  • Lage operationele kosten binnen een uniek concept

Midden Limburg als internationele regio is uitermate geschikt voor dit concept. Betaalbare biomassa is breed beschikbaar, de logistieke verbindingen over weg, water en spoor zijn excellent en in de regio zijn hoogwaardige kennisinstellingen op het gebied van   biobased economy gevestigd. Directe verbindingen met Greenport, LED , High tech Campus maar ook Belgie en Duistland ligt in een straal van 50 km.

  • Toegang tot de markt van het grootste chemische cluster ter wereld

De Bio Based Campus ligt centraal in de provincie, boven regionaal en zelfs internationaal. Chemische wereldspelers en hun toeleveranciers zijn gevestigd in deze provincie.

  • Open Innovatie maakt ons sterkt

Bedrijven die werken volgens het principe van open innovatie delen investeringen en risico’s, terwijl ze meeliften en profiteren van het gezamenlijk succes. Door krachten te bundelen, kennis te delen en door samenwerking met opleidingen en kennisinstituten. Overheden laten we faciliteren op o.a. het gebied van wet- en regelgeving. Het doel is om innovaties versneld tot stand te brengen en risico’s te delen.

© Copyright - Key2Green Limburg - Website door Bonsai media