Ondernemer Zoekt Ondernemer

Symbiose anno 2016

Key2Green heeft samen met regionale partners de handen ineen geslagen om goede begeleiding te bieden bij het zoeken van partners voor bedrijven. Voor dit initiatief is een programma ontwikkeld voor initiatieven, het koppelen van reststromen , het zoeken van producten, geschikte locaties etc.

Binnen dit programma worden beide partijen voorzien van kennis en informatie en kan gevraagd worden om ondersteuning bij diverse stappen zowel binnen als  buiten de campus.

Zo werkt het:

Online platform – Ondernemer Zoekt Ondernemer

“Ondernemer Zoekt Ondernemer” is een online platform waar het mogelijk is om als bedrijf en als persoon in contact te komen met anderen. Bijvoorbeeld voor een samenwerking of voor advies. Om hiervan gebruik te maken moet u een profiel aanmaken op ons online platform. De kosten voor een registratie zijn slechts € 75,- excl. BTW per jaar. Het aanmaken van een profiel gebeurt in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1 – Registreer uw deelname via het formulier.

Vul het registratieformulier in. Na aanmelding wordt uw aanvraag beoordeeld en ontvangt u een factuur van ons.

Stap 2 – Maak uw profiel compleet

Na goedkeuring en betaling ontvangt u een e-mail waarmee uw profiel wordt vrijgegeven. Let op: deze kan in uw spambox terechtkomen. U kunt nu inloggen op het online platform. Om de juiste match te vinden is het belangrijk dat u uw profiel zo volledig mogelijk invult. Beantwoord de vragen en vul uw profiel eventueel aan met foto’s.

Stap 3 – Op zoek naar een match

Via ‘Leden’ rechtsbovenin het menu, kunt u zoeken naar andere leden. Ziet u een match, dan kunt u via een privébericht vragen stellen en contact leggen. Indien u een algemene vraag of opmerking wilt plaatsen dan is dat ook mogelijk via de optie Openbare berichten.